Bruk produkter med logo for å markedsføre bedriften din

Markedsføring kan komme i mange former, og et av de er gjennom produkter med logo. Dette er ting du kan gi i gave til kollegaer, eller gi ut under messer, arrangementer og til jobbsøkende. Dette er en super måte å markedsføre på, ettersom folk elsker gratis ting, og du får spredd ordet om bedriften til mange forskjellige mennesker.

Artikler til arrangementer

Et av stedene der det ofte blir gitt ut artikler fra bedriften, er på diverse arrangementer. Dette kan for eksempel være på messer eller samlinger, der andre bedrifter og enkeltmennesker samles. Her er det alltid en god ide å ta med seg noe litt ekstra spesielt, som gjør at nettopp din bedrift sikker seg ut. Hvis man har en stand man står ved er det jo det perfekte stedet for å gi ut artikler.

Noe som er særlig populært er penner, fordi alle har bruk for det. Sannsynligheten for at de som mottar pennen bruker den er derfor stor, og her kommer du langt med lite. Axon Profil kan hjelpe deg med en rekke forskjellige typer penner som du kan ha navet og logoen til din bedrift på. Her kan du velge akkurat den typen du ønsker, og som passer til bedriften og arrangementet du skal på. Enten om du vil ha kule og elegante penner i sølv, eller fargestifter, så finnes det hos Axon. 

Gaver til partnere og ansatte

I tillegg til å gi ut slike ting på arrangementer og messer, så kan man også gi lignende til de ansatte. Her finner man masse morsomt og unikt man kan velge mellom, og det er enkelt å spesial designe varer som passer til dere. Dette gjør også at man kan finne gaver som faktisk blir brukt, som igjen kan spre ordet om bedriften din. Sats på å velge gaver i god kvalitet, som ser pene ut og som kan brukes i offentligheten, slik at alle ansatte og samarbeidspartnere kan fungere som deres egne markedsføringskanaler.

Positive tanker

Når man velger en slik gave bør man først og fremst se på hva mottakerne faktisk kommer til å bruke, men også på hva som passer til deres bedrift. Nå for tiden er det veldig populært med bærekraftige produkter, som gjør at man kan leve en litt grønnere hverdag. Dette er for eksempel vannflasker man kan bruke igjen og igjen, eller et handlenett man kan ta med seg når man kjøper mat. Ved å velge slike produkter vil man fremstå som en ansvarlig bedrift som tar noen enkle steg mot et bedre miljø. I tillegg er dette artikler som blir brukt mye, som er med på å spre ordet ytterligere. 

Å skille seg ut i en verden der markedsføring er på toppen av prioritetslisten til mange bedrifter, er ikke lett. Det gjelder å finne de unike tingene som gjør at ordet om din bedrift blir spredd, og som får potensielle kunder til å assosiere deg med noe bra. Dette kan man gjøre med diverse artikler med bedriftslogo på!