Ekstrajobbene du kan ha på siden

Ønsker du å kunne tjene penger eller gode fordeler på å gjøre litt småjobber ved siden av din hovedjobb? Kanskje du ikke har noe jobb akkurat nå, men ønsker å holde på med noe. Eller kanskje du har en jobb, men har litt overskudd til å tilegne deg litt andre erfaringer og opplysninger i hverdagen?

Uansett hva som er din situasjon, finnes det en del gode måter der ute til å kunne oppnå gode fordeler eller tjene litt ekstra på siden. I denne artikkelen vil vi gi deg tipsene til hvordan.

Motta gratis produkter til odel og eie

Visste du at det er en del nettbutikker der ute som gjerne vil sende ut gratis produkter til forbrukere for at de skal teste produktene og legge igjen en anmeldelse. Du har helt sikkert sett på nettbutikker at det under produktene ofte ligger kundeanmeldelser – i en del tilfeller er dette kunder som har fått teste produktene gratis. Det finnes ikke grenser for hva du kan teste, du kan teste sminke, eller du kan melde deg opp til testing av sexleketøy – så kan du utforske både egne gleder og gjøre nettbutikken en tjeneste på samme tid. Du får som oftest ikke betalt for dette, men det er en god måte å få ordentlige og gode produkter helt gratis.

Tjen penger på spørreundersøkelser

Dette er ikke noe du blir rik av, men hvis du gjerne vil tjene noen ekstra kroner så går det faktisk an å gjøre dette ved å delta på spørreundersøkelser på nett. Det kan være spørreundersøkelser for hva som helst, og jo flere undersøkelser du svarer på, jo flere poeng tjener du. Disse poengene kan du veksle ut i penger eller gavekort til butikker.

Liker du å ta bilder?

Hvis det bor en liten hobbyfotograf inne i deg, så er det faktisk gode penger å tjene på å selge bildene dine. Du har sikkert sett i artikler på nett, eller i en del markedsføring at det blir brukt bilder i forskjellige situasjoner. Det er ofte såkalte stock-photos, som markedsførere og firmaer henter fra bildedatabaser til bruk i deres materiale.

Det finnes mange firmaer som er interessert i stock-photos, og de vil gjerne ha bilder fra vanlige folk rundt om i verden.

Dette er bare noen av tingene du kan gjøre dersom du har overskudd til å ha noe litt ekstra å drive med på siden. Det finnes et hav av muligheter der ute – så det er bare å finne den ekstrajobben som passer deg og din tid best.