Norske jobbportaler

7ocean People AS

Bemanningsbyrå, olje og gassindustri

Språk: engelsk


Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av young professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Språk: norsk og engelsk


Accept Rekruttering

Rekrutteringsbyrå innen flere fagområder

Språk: norsk


Adecco

Bemannings- og rekrutteringsbyrå

Språk: norsk


Adima

Formidler personell innen ulike fagfelt til mekanisk industri, energibransjen, maritim industri og petroleumsindustrien, on- og offshore

Språk: norsk, engelsk


Agile Bemanning AS

Agile Bemanning AS er et 100 % norsk bemanningsfirma med kontor i Bergen. Byrået leier ut kvalifisert og fagopplært arbeidskraft til både korte og lengre prosjekter.

Språk: norsk, polsk


Aktiv Personell

Vikarbyrå som spesialiserer innen kontor/administrasjon, lager/vaktmester, IT, salg/markedsføring samt regnskap/økonomi

Språk: norsk


Aktiv Service Utleie AS

Formidler personale til restaurant- og hotellbransjen, og privatpersoner som skal arrangere selskap.

Språk: norsk, engelsk


All10 Bemanning

All10 Bemanning AS er et 100% lokalt eid bemanning og rekrutteringsselskap som tilbyr fleksible og effektive bemanningsløsninger, innenfor bygg/anlegg, industri og andre tekniske fagområder. All10 Bemanning AS er i hovedsak en bedrift som leier ut nordisk og utenlandsk personell tilegnet kundens behov og kvalifikasjonskrav.

Språk: norsk


AM Direct AS

Bemanningsbyrå

Språk: norsk


AMBIO Helse

Vikarbyrå innen helse og omsorg med kontorer både i Norge og Sverige

Språk: norsk


AMBIO Rekruttering

Bemannings- og rekrutteringsbyrå som tilbyr konsulent- og rådgivningstjenester innen alle ingeniørdisipliner og rekruttering av ledere, mellomledere, spesialister og nøkkelmedarbeidere til faste- og engasjementstillinger innen offentlig og privat næringsliv.

Språk: norsk


A-Personell AS

Bemanningsbyrå med kompetanse innen utleie av kandidater og rekruttering til faste stillinger

Språk: norsk


Arena Personal AS

Bemanningsbyrå som arbeider både med private og offentlige virksomheter innenfor mange ulike bransjer og områder, og er spesialister på å velge rett person til rett jobb.

Språk: norsk, svensk


ASAP Personal AS

ASAP PERSONAL AS er et lokalt eid selskap som siden 2001 har vært tilbyder av personalutleie, rekruttering og rådgivning innen HR/personal. Med kontor på Jørpeland har vi et tett og godt samarbeid til en stor del av næringslivet i Ryfylke, og har i tillegg en del samarbeidspartnere på Nord-Jæren/Stavanger. Vi jobber mest mot produksjon, industri, bygg og anlegg, men får også andre type oppdrag.

Språk: norsk


Azets People AS

Bemannings- og rekrutteringsbyrå

Språk: norsk, engelsk


B2B Salg AS

B2B Salg AS er spesialister på salg, marked, service og ledelse. Vi har et utstrakt nettverk av salgs- og markedsressurser og salgsledere i hele Norge og tiltrekker oss, som eksperter på salg og marked mange dyktige selgere, markedsførere og ledere.

Vi har lang erfaring fra nasjonale og internasjonale selskaper og et utstrakt nettverk innen norsk og nordisk næringsliv. Vi jobber på tvers av alle bransjer, men primært i forretningsmarkedet. Vi er den eneste nisjeaktør i Norge som har fokus både på rekruttering og salgslederfaget innen forretningsmarkedet og leverer tjenester som Rekruttering, Innleie, Trening og møtebooking.

Våre seniorpartnere har 20 + års tung, internasjonal erfaring innen salg, marketing, salgsledelse, salgsorientert toppledelse og rekruttering. Andre av våre konsulenter er eksperter på B2B Field sales, TM salg, møtebooking og Teamledelse.

B2B Salg har utviklet beste praksis prosesser for jobbanalyse/kravspesifikasjon, search, strukturerte salgsintervjuer, relevante og valide testverktøy og meget grundige referanseintervjuer. Målet er å hjelpe våre kunder til å øke suksessfrekvensen på ansettelser i salg. Som totalleverandør innen B2B salgs- og veksttjenester oppnår vi typisk mye dypere kjennskap til kunders situasjon, virksomhet og bransje – som igjen gir oss betydelig businessinnsikt som våre kunder kan trekke på.

Språk: norsk


Backer Skeie

BackerSkeie er et ledende Executive Search selskap som fokuserer på det nordiske markedet. Vårt mål er å skape varige verdier for våre klienter. Siden starten i 2004 har vi etablert oss som et naturlig førstevalg for ledere og organisasjoner som ønsker en betrodd rådgiver. Gjennom erfaring og kompetanse bringer vi betydelig merverdi inn i søket etter den riktige lederen. Vi bistår våre klienter gjennom kjernetjenestene Executive SearchLederutvelgelse og Ledelsesrådgivning, og Styreevaluering og -rekruttering 

Språk: norsk, dansk, engelsk


BackUp Byggpersonell

BackUp Byggpersonell er spesialister på bemanning til fagområdene bygg & anlegg og industri. Våre bemanningskonsulenter har tverrfaglig bakgrunn fra industri, håndverks -, og bemanningsbransjen. Vi har både kompetanse og kapasitet til å bemanne alt fra store prosjekter til enkeltoppdrag og faste stillinger.

Språk: norsk


BackUp Helsepersonell

Vi bistår alle typer helseforetak med kompetent helsepersonell for korte eller lengre perioder. Gjennom et godt samarbeid finner vi en bemanningsløsning som er tilpasset både våre kunders og medarbeideres behov og ønsker.

Språk: norsk


BackUp Personell

Vårt fokus er å levere kvalifisert bemanning til både midlertidige og faste stillinger. Vi er et selskap med solide grunnverdier og med et et oppriktig engasjement i våre kunders behov og våre medarbeideres ønsker

Språk: norsk


Barnehageressursen

Vi leverer kvalitetssikrede tjenester som skaper gode barndomsminner i barnehager. Personlig oppfølging er viktig for oss og gjør oss spesielle. Våre vikarer er kvalitetssikret gjennom intervjusamtale, referansesjekk og deltagelse på vårt obligatoriske vikarmøte. Alle vikarer lønnes etter tariff og har levert politiattest

Språk: norsk


Barona

Barona Norge tilhører Barona Group, et av de største bemanningsselskapene i Nord-Europa. Selskapet har over 17 års erfaring, og årlig omsetning på 4 milliarder NOK. Stort nettverk, solid økonomi og innovativ teknologi gir større muligheter for jobbsøkere. Vi tilbyr jobber for både nyutdannede og erfarne innen bygg og anlegg, engineering, vedlikehold, produksjon og logistikk.

Språk: norsk, engelsk


Bee2Bee

Bee2Bee AS leverer kvalitetsrekruttering og bemanningstjenester fra A til Å. Vi skal være et attraktivt selskap for medarbeidere og kunder, som leverer kvalitet, fleksibilitet og skreddersøm. Våre referanser sier at grundig forarbeide, profesjonell gjennomføring og tett oppføling er blant våre sterkeste kort. Vi rekrutterer både til faste ansettelser og midlertidige stillinger, innen forskjellige fagområder og bransjer. Våre rekrutterere er DNV GL sertifiserte. Vi benytter oss av test- og analyseverktøy i henhold til DNV GL standard. Vårt hovedfokus er at både medarbeider og arbeidsgiver skal oppleve en rikere arbeidsdag. Vi jobber hardt for å nå vårt mål; ‘Mennesker i full blomst’.

Språk: norsk


Bemanningsbyraaet

Bemanningsbyraaet tilbyr rekruttering og utleie av medarbeidere til alle stillinger og innenfor flere bransjer. Noen av fagområdene det rekrutteres til er økonomi og regnskap, kontor og administrasjon, ledelse, salg og marked, IT og ingeniører, lager, logistikk og sjåfører.

Språk: norsk


Biljobb.no

Stillingsmarked for bilbransjen

Språk: norsk


BjørgFjell.no

Vikar- og konsulentbyrå som har rekruttert medarbeidere til alle typer stillinger innen økonomi, regnskap og administrasjon siden 1985. Nå økes fokuset på rekruttering av fagspesialister og ledere.

Språk: norsk


Bright People Rekruttering & Bemanning AS

Rekruttering og bemanningsbyrå som tilbyr rekruttering og personalutleie innenfor de fleste fagområder og bransjer og bemanner stillinger på alle nivåer.

Språk: norsk, engelsk


Bygg Bemanning AS

Bygg Bemanning er et bemanningsselskap som leverer kvalifisert personell til bygg- og anleggsbransjen. Vi spesialiserer oss på tømrere, forskalingssnekkere, jernbindere, systeminnrednings- og sandwich elementer og fasadearbeidere.

Språk: norsk, engelsk


Cappa

Cappa er spesialister på rekruttering av ledere, nøkkelpersoner, masterfranchisetakere, franchisetakere i Norge. Med hovedfokus på rekruttering til kjeder innen handel, servering og tjenesteytende virksomhet.

Språk: norsk, engelsk


Capus HR Management

Capus er et verdiskapende rekrutteringsbyrå som leverer kvalitetssikrede og innovative rekrutteringstjenester, med hovedvekt på rekruttering av ledere og fagspesialister. Kompetansen spenner seg bredt og kundestrukturen representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Språk: norsk


Careerjet

Careerjet.no er en søkemotor for ledige stillinger i Norge og hele verden. I et enkelt søk gir Careerjet deg tilgang til et enormt utvalg av stillinger som er samlet fra forskjellige sider (firmasider, jobbportaler, rekrutterings-, vikar- og bemanningsbyrå) fra hele verden, for å spare bryet med å måtte besøke hvert individuelt nettsted.

Språk: norsk, polsk, engelsk


CBA Fagformidling

Rekruttering og bemanningsbyrå

Språk: norsk


Centric

Bemanningsselskap som har spesialisert seg på områdene: IT, informasjonsforvaltning, økonomi, kontor og administrasjon

Språk: norsk


Christiania Personell

Christiania Personell er et vikar- og rekrutteringsbyrå som ble etablert i Oslo i 1998 av Christina Aase. Siden da har våre resultatskapende bemanninger sikret oss tette og varige kundeforhold. Flere av våre kunder har vært med helt siden starten. En fellesnevner for bedrifter som velger oss som leverandør, er at de blir i vår kundeportefølje. Dette er vi svært stolte av.

Språk: norsk


Clock Work Bemanning

Clockwork er et bemanningsselskap for bygg og anlegg, med kontorer i Oslo, Bergen og Stavanger og rekrutteringssenter i Krakow. Våre kunder er entreprenører, byggmestere og installasjonsbedrifter. Vi teller snart 300 medarbeidere, og er en av de største aktørene i byggebransjen.

Språk: norsk, engelsk, polsk


CNP Bemanning

CNP er en landsdekkende leverandør av fagpersonell innen elektro/rør/plate og sveis til on-/ offshore, skipsindustrien, samferdsel og bygg/anlegg. Med avdelinger i Oslo, Tønsberg og Stavanger leverer selskapet høyt kvalifisert personell, og har fokus på kvalitet og HMS som en integrert del i alle ledd av sin leveranse. Gjennom ett godt samarbeid plikter selskapet alltid å levere resultat raskt og effektivt, med det mål for øyet å fremstå som en attraktiv samarbeidspartner og arbeidsgiver for kunder og ansatte.

Språk: norsk


Convision

Convision er et spesialistselskap innen formidling av konsulenter, utleie av spesialister og rekruttering av ledere og andre nøkkelpersoner innen IT og teknologi.

Språk: norsk


Consentra Bygg og Bemanning AS

Consentra dekker alle stillinger, fra prosjektledere til daglig drift og produksjon. Vi har over 15 års erfaring fra bransjen, og vet hvor viktig det er å ha de beste med på laget. Vi har erfarne kandidater som har jobbet hos oss i mange år, samtidig som vi hele tiden jobber for å finne nye kandidater som er klare for lengre eller kortere oppdrag.

Språk: norsk


Cribs Norge

Jobbportal hvor man kan søke etter ledige stillinger spesielt rettet mot svensker i Norge. Man finner også leieboliger, og med en Cribskonto kan man selv sette inn gratis boligannonser, blogge og komme i kontakt med andre svensker i Norge. Dessuten finner man informasjon og tips om norske regler samt en rekke guider for den som vil bo og arbeide i Norge.

Språk: svensk


Cruit AS

Vi er et rekrutterings- og bemanningsselskap som finner flinke medarbeidere til selskaper i Norge. Best er vi på å finne IT-folk, fagspesialister, ledere og selgere.

Vi har verktøyene og erfaringen for å velge riktig person for deres behov. Samtidig er evalueringen kun halve jobben, og vi vet hvordan vi skal tiltrekke oss de beste søkerne og passive kandidatene!

Våre kandidater dekker et bredt kompetansespekter. Vi rekrutterer ledere, salg- og marked, teknologer og spesialister. Rekrutteringskompetanse innen executive search, og en research- og innsalgskompetanse med markedets kanskje beste kandidatdokumentasjon.

 Språk: norsk, svensk, dansk, engelsk


Dedicare AS

Bemanning innenfor helse- og sosialt arbeid.

Vi rekrutterer og leier ut leger, sykepleiere og annet helsepersonell, både innen privat og offentlig sektor, og vi bemanner alt fra kortvarige vikariater til hele avdelinger og operasjonsteam.

Vi bemanner helsesektoren i Sverige, Norge og Finland. Våre konsulenter er ansvarlige både ved innsalg og i bemanningsprosessen.

Språk: norsk, svensk


Den Europeiske Jobbmobilitetsportalen

EURES CV, Stillingsdatabase (Internasjonal)


Din Bemanningspartner AS

Det er vi som finner de beste lederne og spesialistene til Havbruks- og Akvakulturindustien. Din BemanningsPartner leverer trygge, kvalitetsorienterte og bransjespesialiserte rekrutterings- og bemanningsløsninger. Gjennom en unik bransjekompetanse skal vi for våre utvalgte segmenter være den foretrukne leverandør.

Språk: norsk


Dittarbeid.no

Finn jobb eller ansatte. Dittarbeid.no er en rekrutteringsportal som hjelper deg og finne de du leter etter på en enkel og effektiv måte.

Språk: norsk


Dreamwork

DreamWork AS er et rekrutterings- og bemanningsselskap som har salg, marked og ledelse som spesialområde

Selskapet ble startet av konsulenter med lang fartstid i rekruttering- og bemanningsbransjen. Rekruttering er et eget fag, og for å ha ekspertise i faget må du enten ha jobbet mange år med rekruttering eller ha en sammensatt yrkesbakgrunn.Våre konsulenter har variert yrkesbakgrunn som gjør at vi forstår behovet og fagspråket til kundene våre. På den måten vet vi hvilken kompetanse, bakgrunn og verdier vi skal søke etter. Vi har «know how» og nettverk til å lete i de riktige miljøene for å finne de beste talentene.

Språk: norsk


Ekstrahjelp.no

Jobbsøkertjeneste for ungdom. Ekstrahjelp er ungdommens egen jobbportal. Her samles informasjon om ledige jobber som passer for den som er ung.

Språk: norsk


Elanit

Rekrutterer og bemanner innen IT bransjen

Språk: norsk, engelsk


Elektrojobb

Ledige stillinger innen elektrobransjen

Språk: norsk


Emerio Norge AS

Rekruttering og bemanningsbyrå

Språk: norsk


Energy Jobline

Internasjonalt nettsted med ledige ingeniørstillinger innen energi, kraft, industri og offshore over hele verden. Deriblant Norge.

Språk: engelsk


Eterni Norge AS

Eterni har en unik kompetanse for å levere gode og fleksible bemanningsløsninger. Vi lykkes særlig godt i bransjer som er preget av sesongsvingninger og generell mangel på kvalifisert arbeidskraft. Dedikerte ansatte med lang erfaring innenfor de bransjer de leverer personell til, sikrer deg som kunde profesjonell og god oppfølging av deres bemanningsbehov. Eterni har spesielt mange kandidater og oppdrag innen bransjer som Bygg & anlegg, industri, produksjon og mekanisk. Men leverer også personell til administrative stillinger innen de fleste bransjer.

Språk: norsk


Experis

Experis tilbyr konsulenttjenester og rekruttering innen fagområdene engineering, IT og økonomi/finans.

I tillegg rekrutterer Experis Executive ledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor.

Språk: norsk, engelsk


Express Rekruttering

Rekrutteringsbyrå

Språk: norsk, svensk


FINN jobb

Jobbportal med ledige stillinger innen flere kategorier

Språk: norsk


Finn Stillinger

Ressursside for jobbsøkere

Språk: norsk


Fleksi Bemanning AS

Fleksi er et bemanningsbyrå som spesialiserer seg på midlertidig og permanent plassering av arbeidere til bygg-og anleggsindustrien.

Fleksis konsulenter har enestående kompetanse og kjennskap til den norske byggebransjen og kan dermed tilby faglig dyktig og stabil arbeidskraft til konkurransedyktige betingelser.

Språk: norsk, polsk, engelsk


Flex Bemanning

Flex Bemanning representerer solid erfaring i rekruttering og bemanning i en rekke bransjer som tekniske fag, bygg- og anlegg, engineering, lager og logistikk, salg og markedsføring og kontor/administrasjon. Sammen med oss kan du bygge din fremtid, og vi kan hjelpe deg til å nå dine mål både på kort og lang sikt.

Språk: norsk, engelsk, polsk


Framtidsfylket.no

Jobb- og CV-database for Sogn og Fjordane

Framtidsfylket er eigd av- og jobbar for næringslivet i Sogn og Fjordane. Vår oppgåve er å vise fram arbeidsplassane fylket har å by på og vere ein felles rekruttering- og kommunikasjonsplatform.

Språk: norsk


Gammel nok

Gammel Nok er et senter for seniorpraksis som leverer rådgivning, opplæring og fasilitering knyttet til vekst og omstilling av seniorer.

I tillegg til seniorbemanning til midlertidige og faste stillinger i offentlig og privat sektor gir vi praktisk hjelp i hjemmet, både ute og inne.

Våre seniorer hjelper til med alt fra handling og barnepass til snekring og maling

Språk: norsk


Gråkallen Bygg og Utleie AS

GBU er et selskap som tilbyr kompetanse gjennom dyktige, faglærte og arbeidsvillige håndverkere som både entreprenører og håndverkerfirma vil ha stor glede av.

Vår oppgave er å leie ut fagfolk til prosjekter på kortere og lengre sikt. Vi har BAS’er som kan lede arbeidet. Våre kunder kan dermed sikre arbeidsplasser til sine faste ansatte, og kan ta svingningene i markedet ved hjelp av våre håndverkere.

GBU formidler også kandidater med spisskompetanse innen IT, økonomi, administrasjon og ingeniørtjenester. Vi legger vekt på å være en personlig og fleksibel samarbeidspartner som leverer tjenester av høy kvalitet.

Språk: norsk, polsk, engelsk


Hammer og Hanborg

Vi bistår med å sørge for riktig kompetanse gjennom rekruttering, interimløsninger, konsulentutleie og frilansformidling.

Vi jobber med talent management, team- og lederutvikling og organisasjonskultur for at de rette personene skal ønske å utvikle seg med organisasjonen.

Språk:  norsk, svensk, engelsk


Hamnøy AS

Et rekrutteringsselskap med base på Haugalandet, men med oppdrag over hele Norge.

Språk: norsk, engelsk


Helse Personal AS

Formidler nordisk helsepersonell til private og offentlige helseforetak i Norge. Primært sykepleiere, helsefagarbeidere og helsesekretærer med norsk autorisasjon og gode skandinaviske språkkunnskaper.

Språk: norsk


Helseogsosialjobb.no

Ledige stillinger innen helse, sosial og omsorg.

Språk: norsk


Helsestillinger

DU er viktigere enn du tror! Din kompetanse og erfaring er etterspurt. Faglig innsikt, yrkestolthet og erfaring med å takle krevende situasjoner gjør deg ekstremt viktig for både pasient og pårørende. Du og dine kolleger har medmenneskelighet, ambisjoner og visjoner om å ta vare på andre. Stillingsannonser for helsepersonell nasjonalt og internasjonalt.

Språk: norsk


Hjelp til jobb

På denne siden vil du få hjelp til hele jobbsøkerprosessen – alt fra å kartlegge deg selv og dine muligheter til forhandling om betingelser.

Språk: norsk


Hodejakt1

Hodejakt1 er et bemannings- og rekrutteringsselskap som har spesialisert seg på IT-markedet i Norge. I tillegg leverer vi konsulenter innenfor regnskap, økonomi, kontor og administrasjon.

Språk: norsk


Horecajobb

Horecaideer er møteplassen for Hotell, restaurant og catering. På horecajobb presenteres ledige stillinger innen storhusholdningsbransjen nasjonalt og internasjonalt

Språk: norsk


HRSS AS

HRSS AS er et selskap som eies av norske interesser, med fokus på utleie og rekruttering av personell. Selskapet leverer personell i alle funksjoner i kundens organisasjon som ledelse, administrasjon, tekniske, operasjonelle og støttefunksjoner innenfor følgende sektorer; Metall, olje og gassindustri, bygg og anlegg, elektroproduksjon og installasjon, næring- og nytelsesmiddelproduksjon, renhold og vaskemiddelproduksjon, salg og promotering

Språk: norsk, engelsk


Hudson

Rekruttering til stillinger på alle nivåer fra toppledelse til spesialistnivå innen salg, markedsføring, teknologi, økonomi, med mer

Språk:  engelsk


Human Hit

HumanHit ble etablert i 2001, og har solid erfaring fra vikar- og rekrutteringsbransjen. Vi tilbyr fleksible bemanningsløsninger innenfor mange stillingskategorier i hovedsak til Oslo, Akershus og Buskerud.

Med personlig kontakt, kvalitet og engasjement er vi her for å bistå deg i dag og i fremtiden. HumanHit finner rett person til rett stilling, og ønsker å utgjøre en forskjell for både kunder og kandidater.

Språk: norsk


Hytech Personell AS

Rekruttering innen teknisk industri.

Språk: engelsk


Ikett Personalpartner AS

Ikett er et foretak som leier ut kvalifiserte fagarbeidere og tjenestemenn innenfor industribransjen og har per i dag ca. 350 ansatte i Sverige og Norge.
Våre fagarbeidere har over tid skaffet seg unik kompetanse som de tar med seg til hver ny kunde.

Språk: norsk, svensk


In House AS

Inhouse er en komplett leverandør av personell til alle fagområder innen bygg & anlegg, bilbransje, tekniske fag og produksjon. Lokal forankring og et godt nettverk gir oss tilgang på kortreist arbeidskraft. Erfaringskompetanse innen HR, ledelse og tekniske fag gjør det mulig for oss å tilby attraktive stillinger som kandidater kan trives i.

Språk: norsk


Indeed

Søkemotor for ledige stillinger

Språk: norsk


Inkludi

Stillingsportal med fokus på innvandrere og minoriteter

Språk: norsk


Instacruit

Mobiltjeneste som gir rekruttere i din bransje beskjed om at du er tilgjengelig for nye muligheter

Språk: engelsk


ISCO Group

ISCO Group er spesialister på Executive Search; aktivt søk i markedet etter toppledere, mellomledere, nøkkelmedarbeidere og styremedlemmer.

Språk: norsk, engelsk


IT Vikar

Vikarbyrå innen IT

Språk: norsk


JKS Norge AS

Hos JKS Norge prioriterer vi den tette og personlige kontakten med kunder, medarbeidere og kandidater fordi vi mener det gir din virksomhet de beste forutsetninger for et fruktbart samarbeid.

Språk: norsk


Job4U.no AS

Vi ønsker å tilby våre kunder både utleie- og rekrutteringstjenester. Dette for å kunne møte de skiftende behovene i markedet. Vi har løsninger på akutte og midlertidige behov så vel som permanente løsninger og langsiktige avtaler.

Språk: norsk


Jobba i Norge

Informasjonside for svensker som ønsker å jobbe i Norge.

Språk: svensk


Jobbdirekte.no

Jobbdirekte.no er i dag en av Norges største jobbportaler og en effektiv rekrutteringskanal for både jobbsøkere og arbeidsgivere.

Språk: norsk


Jobbfolk.no

Jobbfolk AS er et bemannings-/rekrutteringsbyrå som primært jobber med utleie mot fast ansettelse. Vi har høyt fokus på våre kunder og på deg som jobbsøker, og formidler kvalifisert personell ut mot alle bransjer.

Språk: norsk


Jobbforalle.no

Jobbforalle.no er et stillingsmarked opprettet for å fremme et inkluderende arbeidsliv.

Jobbforalle skal være en møteplass mellom personer som støter på utfordringer med å få jobb gjennom vanlige rekrutteringskanaler og bedrifter som ønsker å ta et samfunnsansvar gjennom en åpen og inkluderende rekruttering. Mange arbeidssøkere møter utfordringer når de skal søke jobb. Det kan gjelde personer med nedsatt funksjonsevne, personer som av ulike grunner har hull i CV-en, eller personer med minoritetsbakgrunn. Stillingsannonsene på Jobbforalle er fra bedrifter som setter inkluderende rekruttering høyt.

Språk: norsk


Jobbnorge.no

Ledige stillinger i Norge

Språk: norsk, engelsk, samisk


JobbOffentlig.no

Norsk søkemotor for ledige stillinger i kommuner og fylkeskommuner.

Språk: Norsk


Jobbportalen.no

Jobbportalen – Å finne riktig jobb er å investere i ditt eget liv! Like viktig som det er for arbeidsgivere å finne rett person på rett plass, er det for hver enkelt av oss å finne rett jobb og arbeidsplass. Hos oss finner du stillingsannonser innen alle bransjer, hovedsaklig fra Norge og Sverige – men også globalt.

Språk: norsk


Jobbsafari.no

Oversikt over stillinger utlyst i Norge.

Språk: norsk, engelsk


Jobbsøk.no

Jobbsøk.no er en ressursside for jobbsøkere. Her finner du maler for hvordan en jobbsøknad og CV skal skrives, nyttige tips om hvordan du kan finne drømmejobben, hvordan du bør forberede deg til intervju samt en rekke nyttige jobbrelaterte linker.

Språk: norsk, svensk


Jobbtotal.no

Ledige stillinger i kommuner, fylkeskommuner og andre virksomheter

Språk: norsk


Jobconnect Bemanning AS

Bemanning og rekrutteringsselskap. Spesialister på tjenester som lederutvelgelse og rekruttering, personal- og konsulentutleie, aktivt søk og rådgivning.

Språk: norsk


Jobreg

Jobreg.no er en norsk jobbportal hvor selskaper kan legge ut stillingsannonser. I tillegg er det en karriereportal hvor kandidater kan legge inn en egen profil, og landets ledende rekrutterings- og bemanningsbyrå kan søke i denne basen. Der finner de ofte talenter til sine oppdrag.

Språk: norsk, svensk, engelsk, finsk


Jobzone

Bemanningsbyrå

Språk: norsk, engelsk, polsk


Jooble

Søkemotor  for ledige stillinger

Språk: norsk


Journalisten.no

Jobbannonser og ledige stillinger i dagspresse, fagpresse, tv, radio og tidsskrifter

Språk: norsk


Jucan.no

På Jucan vil du finne stillingsannonsene til Webcruiters kunder. Fordelen med dette for deg som jobbsøker, er at du kan forholde deg til samme søknadsprosess hos alle annonsørene. Jucan er en tjeneste og selvstendig merkevare under Webcruiter AS

Språk: norsk


Jyb

Jobbsøkertjeneste

Språk: norsk


Karriere.no

Ledige stillinger. Gir deg jobbmuligheter fra bedrifter i alle kriker og kroker av dette landet.

Språk: norsk


Karrierelink

Karriereartikler og lenker. Solstadgruppen.

Språk: norsk, engelsk


KarrierePlassen

Ledige stillinger.

Språk: norsk


KarriereStart

Startside for jobb og karriere. Her finner du ledige stillinger og traineeprogrammer

Språk: norsk


Kelly Services

Bemanningsbyrå som rekrutterer til både faste og midlertidige stillinger

Språk: norsk


Kommunaljobb

Ledige stillinger i kommuner og fylkeskommuner

Språk: norsk


Kommunikasjon.no

Ledige stillinger i kommunikasjonsbransjen

Språk: norsk


Konstali Helsenor AS

Vikarbyrå innen helsesektoren

Språk: norsk


Kvinnebasen

Kompetansedatabase rettet mot kvinner. Kvinnebasen er en landsdekkende kompetansedatabase for deg som leter etter kvinner med høy kompetanse på sitt felt. Kvinnebasen er til for kvinner som søker utfordringer og som ønsker seg lederstillinger og styreverv.

Språk: norsk


Legejobb.no

Legejobb har siden starten i år 2000 vært en viktig bidragsyter for å bedre rekrutteringen i bransjen. Vi presenterer ledige stillinger for leger, sykepleiere og annet helsepersonell nasjonalt og internasjonalt.

Språk: norsk


Legejobber.no

Legejobber.no er Tidsskriftets stillingsportal for leger.

Språk: norsk


Legepartner AS

Bemanning og rekrutteringsselskap innen helsesektoren som rekrutterer og leier ut vikarleger, intensivsykepleiere, anestesisykepleiere, og operasjonssykepleiere samt helsesekretærer.

Språk: norsk


Lenas Helsepersonell

Bemanningsbyrå som har spesialisert seg på helsepersonell

Språk: norsk


LinkedIn

Verdens største profesjonelle nettverk

Språk: norsk, internasjonalt


Logent

Bemanningsløsninger innen logistikk og industri

Språk: norsk, svensk, engelsk


Losang AS

Bemanning og rekrutteringsbyrå som skaffer bemanning til oppdrag på kort eller lang sikt til bygg, anlegg, lager, transport og logistikk. Dette kan være bemanning av dagsoppdrag med akutt varsel, langsiktige oppdrag med lengre varighet eller oppdrag som kan føre til fast stilling

Språk: norsk


Loyalty People

Loyalty People er spesialister på rekruttering innen salg, salgsledelse, kundeservice samt markedsføring og leverer personell til både midlertidige og faste stillinger.

Språk: norsk


Lysnes Personelltjenester AS

Leverer tjenester innen bemanning, rekruttering og karriereveiledning primært i Vestfold, men har kunder spredt over hele østlandet.

Språk: norsk


Lærerjobb.no

Stillingsportal for utdanningssektoren. Oversikt over ledige stillinger innen barnehage, grunnskole, videregående skole, universitet, høgskole og øvrige undervisningssteder.

Språk: norsk


Management4U

Bemanning og rekruttering innen økonomi, regnskap, finans og ledelse

Språk: norsk


Manpower

Bemanningsbyrå

Språk:  norsk, engelsk


Match Bemanning AS

Bemanning og rekrutteringsbyrå

Språk: norsk


Mediabemanning

Rekruttering og formidling innen reklame, media og kommunikasjon

Språk: norsk, engelsk


Medievikar AS

Medievikar er spesialisert på formidling av kandidater til midlertidig og faste stillinger i medie-, kommunikasjons og reklamebransjen.

Språk: norsk


Medrec.no

Ledige stillinger innen helsesektoren

Språk: norsk


MK Bemanning

Bemanning og rekrutteringsbyrå

Språk: norsk


Mojob

Jobbrekrutteringstjeneste på mobiltelefon

Språk: engelsk


Monster.no

Ledige stillinger

Språk: norsk


Mploy AS

Mploy er et norskeid firma med mange års erfaring innen elektrobemanning til bygge- og anleggsbransjen.

Språk: norsk, polsk


Musicalchairs.info

Ledige stillinger for musikere

Språk: engelsk, fransk, tysk, italiensk, spansk, japansk


Narco Polo AS

Bemanningsbyrå for helsepersonell, leger og sykepleiere

Språk: norsk, svensk


NAV

NAVs jobbdatabase

Språk: norsk


Nefas

Vikarbyrå rettet mot transport, spedisjon, lager-/terminaldrift og kontor/administrasjon

Språk: norsk


Nextjob

Rekruttering, formidling og utleie av personell til maritim næring

Språk: engelsk


Nordvest Bemanning AS

Nordvest Bemanning AS er et selskap med kjernekompetanse innen formidling og utleie av faglært arbeidskraft innen følgende områder; bygg og anlegg, handel og kontor, salg og markedsføring, industri og offshore, service og vedlikehold og IT og kommunikasjon

Språk: norsk


Norgesvikar

NorgesVikar Bemanningsløsninger AS er et 100% norskeid bemanningsselskap som siden 1996 har levert vikar- og rekrutteringstjenester i Oslo og omegn til mange forskjellinge bransjer og innen mange forskjellige stillinger, dog hovedsakelig innen kontor.

Språk: norsk


On Off Bemanning AS

On Off Bemanning har siden 2003 hjulpet virksomheter med medarbeidere til konkurransedyktige betingelser. Vi har opparbeidet et omfattende nettverk med motiverte og kvalifiserte medarbeidere, både i Norge og i utlandet.

Språk: norsk, engelsk


Oradeo AS

Rekrutterings- og bemanningsspesialist innen følgende sektorer; konstruksjon, bygg, mekanisk og elektroteknikk, prosessteknikk, industriell, produksjon og innenfor olje- og gassindustri.

Språk: engelsk


Orange Service AS

Vikarbyrå for helsepersonell. Leverer tjenester til helse-, pleie- og omsorgsektoren.

Språk: norsk


Oslo Business Region

Etablererveiledning og ledige stillinger

Språk: engelsk


Oslo Kommune

Ledige stillinger i Oslo kommune

Språk: norsk


Partner1 Bemanning AS

Totalleverandør av bemannings- og rekrutteringstjenester til privat og offentlig virksomhet.

Språk: norsk


Pecus AS

Bemanning og rekrutteringsbyrå som hjelper bedrifter over hele Norge med tilgang til kvalifisert personell innenfor flere ulike bransjer.

Språk: norsk


Pedagogisk Vikarsentral AS

Vikarbyrå, barne- og ungdomsarbeidere. Langtids- og korttidsvikariater.

Språk: norsk


People Partner AS

Bemanning og rekrutteringsbyrå

Språk: norsk, engelsk


People4You

People4you tilbyr bemanning og rekruttering til både faste og midlertidige stillinger

Språk: norsk, engelsk


Personal Partner AS

Bemanning og rekrutteringsbyrå som leverer fleksible rekrutteringsløsninger  basert på kundenes behov for personell og kompetanse.

Språk: norsk


Personalhuset

Et fullserviceselskap som tilbyr tjenester innen rekruttering, personalutleie, bemanning, og omstilling.

Språk: norsk, svensk, finsk, dansk, engelsk


Politistillinger

Sivile og politifaglige stillinger i politiet

Språk: norsk, engelsk


Powertech Solutions AS

Bemanningsspesialist innen elektrobransjen. Tilbyr alt innen elektrobemanning, fra det minste serviceoppdrag til det største prosjekt.

Språk: norsk


Prime People

Rekruttering, utleie og HRM-rådgivning

Språk: norsk


Promiso AS

Promiso tilbyr tjenester innen rekruttering, personalutleie og rådgivning til både privat næringsliv og offentlig sektor.

Språk: norsk


Propuro AS

Propuro tilbyr skreddersydd bemanning innenfor alle fagområder knyttet til bygg og anlegg.

Språk: norsk, engelsk, polsk


Quick Personell

Quick Personnel er et gratis sosialt nettverk og en jobbportal for ungdom og studenter som ønsker å finne arbeid. Vi tilbyr også bedrifter en enkel måte å finne arbeidstakere på, hvor de kan finne enkeltpersoner og grupper.

Språk: norsk


Randstad

Rekrutteringsselskap

Språk: norsk


Rekrutteringshuset Mork AS

Rekruttering og bemanningsbyrå

Språk: norsk, engelsk, polsk


ResearchGate

Ledige stillinger hos verdens største sosiale nettverk for forskere

Språk: engelsk


Restaurantassistanse AS

Rekruttering og vikartjenester innen hotell- og restaurantbransjen

Språk: norsk, svensk


Retailjobb.no

Stillingsportal innen retail, butikk og varehandel

Språk: norsk


Rett Bemanning

Nettverk av bemanningsbyråer

Språk: norsk


Rubrikk.no

Oversikt over stillinger utlyst i Norge

Språk: norsk


Safejob Bergen AS

Formidler personell til bygg og anlegg, havbruk og maritim sektor

Språk: norsk


Select Bemanning AS

Bemanningsbyrå

Språk: norsk


Selecti AS

Fokus på stillinger innen salg og markedsføring i Oslo og omegn

Språk: norsk


Sense Personell AS

Bemanningsbyrå

Språk: norsk


Sikker Bemanning AS

Sikker Bemanning AS spesialiserer seg på bemanning til bygg og anleggsbransjen og tilbyr et stort spekter av arbeidskraft innen bransjen. I tillegg til dette kan vi bistå med hjelp til rekruttering av ledere og fagarbeidere til din bedrift, og kursing av bygg og anleggsarbeidere.

Språk: norsk


Skandinavisk Personell

Ledige stillinger i Skandinavia

Språk: norsk


Skolejobb

Ledige stillinger innen skole, barnehage og SFO

Språk: norsk


Skolejobber

Jobb og ledige stillinger innen Skole, barnehage, gymnas og universitet i Norge og Sverige. Skoleideer er et samlingssted for ideer til skolen hvor flere av de organisasjoner som tilbyr nyttige prosjekter til skolen opplyser om sine prosjekter.

Språk: norsk


Skuteviken Personell AS

Bemanningsselskap spesialisert på bemanning av faglært arbeidskraft til kortere og lengre oppdrag, samt rekruttering til faste stillinger.

Språk: norsk, engelsk


Smart Bemanning AS

Tilbyr personalutleie og rekruttering innen flere bransjer og fagområder.

Språk: norsk


Socrates AS

Rekrutterer og formidler personell innen bygg og anleggsvirksomhet

Språk: norsk


Solid Rekruttering

Bemanningsløsninger

Språk: norsk, engelsk


Sonar AS

Rekrutteringsvirksomhet. Løser oppdrag innenfor de fleste fagområder, men har hovedfokus på ledige stillinger til alle nivåer innenfor bygg og anlegg, økonomi og regnskap, og kontor og administrasjon.

Språk: norsk, engelsk, polsk


Star Entreprenørservice AS

Bemanning og rekrutteringsselskap som tilbyr utleie og rekruttering av kvalifiserte håndverkere til bygg- og anleggsbransjen i Norge.

Språk: norsk


Startupmatcher

Tjeneste som kobler gründerbedrifter og jobbsøkere

Språk: engelsk


Stepstone

Europeisk karrieretjeneste med jobbsøk og CV-base

Språk:  internasjonalt


Stolt Bemanning AS

Bemanning og rekrutteringsselskap

Språk: norsk


StudentConsulting Norge AS

StudentConsulting er et av Skandinavias ledende rekrutterings- og bemanningsselskaper som spesialiserer seg på studenter, akademikere og unge i starten av karrieren.

Språk: norsk, svensk, dansk


Sullestad Personal AS

Bemanning og rekrutteringsselskap. Leverer blant annet: industriarbeidere, lagerarbeidere, truckførere, snekkere, murere, malere, kontormedarbeidere og gårdsarbeidere.

Språk: norsk


Svane Bemanning

Landsdekkende bemanningsselskap som tilbyr fleksible og effektive konsulent- og bemanningsløsninger, for kortere og lengre oppdrag innenfor bygg/anlegg, industri og andre tekniske fagområder.

Språk: norsk


Sverige-Norge.se

Jobbportal rettet mot svensker som søker jobb i Norge

Språk: norsk, svensk


Talent-Team

TALENT-TEAM leverer kandidater med akademisk bakgrunn og opp til fem års arbeidserfaring etter endt grad. Avdelingen ble etablert i 2013, og har siden den gang levert solide resultater og stor vekst.

Språk: norsk, engelsk


Techconsult

Konsulent- og rekrutteringstjenester til oppdragsgivere innen de tekniske og prosjektadministrative fagområder

Språk: norsk, engelsk


Technogarden Engineering Resources AS

Utleie og rekruttering av teknologikompetanse

Språk: norsk


Teknisk Ukeblad Jobb

Ledige stillinger for teknologer og ingeniører

Språk: norsk


Teknojobb.no

Ledige IT-stillinger

Språk: norsk


TEMP-TEAM

Personalutvelgelse og vikarservice. TEMP-TEAM er en del av JuhlerGroup, en internasjonal  gruppe av rekrutterings- og bemanningsbyråer med kontorer i seks land. I Norge er JuhlerGroup representert med tre varemerker; TEMP-TEAM, Access Professionals og Talent-Team.

Språk: norsk, engelsk


Tett På Bemanning AS

Bemanning og rekrutteringsselskap

Språk: norsk


TN Jobb

Jobbportalen for norsk industri og teknisk sektor. Ledige stillinger innen bygg- og anleggs, elektro, kjemi og bioteknikk, ingeniør, IT, maskinteknikk, produksjon og prosess, medisin og livsmiddel. Arbeidsgivere lokalt, nasjonalt og internasjonalt søker engasjerte medarbeidere med god kompetanse, til sine stillinger i Skandinavia og verden forøvrig.

Språk: norsk


Toptemp

Bemanning og rekrutteringsselskap med spesialistområder innen finans og økonomi, IT, engineering, elektro, merkantilt og horeca

Språk: norsk


Torp Consulting AS

Torp Consulting AS er totalleverandør av HR-tjenester, rekrutterer til alle typer stillinger, og leverer personalutleie gjennom Torp Personal AS. Firmaet gjennomfører omstillingsprosesser, samt leder- og utviklingsprogrammer.

Språk: norsk


Trainee.no

TraineeGuiden er den sentrale møteplassen for studenter og young professionals som er interesserte i et traineeprogram og graduateprogram. Vi er den største aktøren og en kilde til kunnskap når det gjelder traineer og traineeprogram i alle kanaler.

TraineeGuiden vokser kraftig og består idag av blant annet et sertifisert traineeprogram, TraineeDagen, TraineePrisen, HR-nettverket og TraineeBloggen.

TraineeGuiden finnes både i Norge og Sverige på Trainee.no og TraineeGuiden.se

Språk: norsk, svensk, engelsk


Trygg Vikar AS

Vikarbyrå spesielt rettet mot barnehager.  Trygg Vikar er en viktig støttespiller og ressurs for barnehager i Oslo og omegn. Vi tilbyr barnehager hjelp ved kortere og lengre vikariater og løser oppdrag ned til et par timer. Vi formidler vikarer til barnehagene på kort varsel! Mange av våre vikarer ønsker fast jobb i barnehage. Vi tilbyr derfor en trygg og rask rekruttering for kunde og kandidat.

Språk: norsk


Uniflex Norge AS

Uniflex Bemanning er en nordisk bemannings- og rekrutteringsaktør med over 50 kontorer i hele Norden, og som leier ut og rekrutterer innen bygg og anlegg, industri og lager, kontor og administrasjon samt olje og gass.

Språk: norsk, svensk, finsk, polsk, tysk


uWork

Vikarbyrå spesialisert på barnevern, psykiatri, rus, ettervern, enslig mindreårige asylsøkere, asylmottak og brukerstyrt personlig assistanse

Språk: norsk


Vacant Helse AS

Vacant Helse AS er et rekruttering og bemanningsbyrå for helsepersonell, og har avtaler med offentlige og private helseinstitusjoner over hele Norge.

Språk: norsk


Venezu Services AS

Vikar og rekrutteringsbyrå som har spesialisert seg på utleie av personell innenfor salg og markedsføring

Språk: norsk


Verto Norge AS

VERTO NORGE AS er et bemanningsbyrå som samarbeider med store og små bedrifter over hele landet, og rekrutterer til alle bransjer og fagområder. Vi rekrutterer både norsk og utenlandsk arbeidskraft, enten det er til innleie eller direkte ansettelse.

Språk: norsk, engelsk


Vigeland Personal Øst AS

Vigeland Personal er en lokal aktør ovenfor arbeidssøkere og arbeidsgivere i Agder, med allsidig kompetanse fra offentlig og privat virksomhet. Kvalitet, service, tilgjengelighet og fleksibilitet er deres varemerke.

Språk: norsk, engelsk


Vikarkompaniet AS

Vikartjenester innen lager, logistikk, distribusjon,produksjon, kontor, administrasjon, salg, markedsføring, informasjonsteknologi, økonomi og regnskap.

Språk: norsk


Vikarpartner

Totalleverandør av bemanningsløsninger innen administrasjon, kundeservice, salg, markedsføring, regnskap/økonomi, IT-support og HR/personal.

Språk: norsk


Vikarweb.no

Møteplass for arbeidssøkere og arbeidsgivere

Språk: norsk


Work In Norway

Offisiell veiviser for utenlandske arbeidssøkere og andre som ønsker å arbeide i Norge

Språk: norsk, engelsk


WorkMan AS

Tilbyr bemanningstjenester til norsk byggebransje. Hovedmengden av selskapets oppdrag er relatert til riving og asbestsanering. Resten er snekkerarbeider, murerarbeider, elektro og andre.

Språk: norsk, russisk


WorkNorway.se

Veiviser for svenske arbeidssøkere og andre som ønsker å arbeide i Norge

Språk: svensk


WorkNorway Group  AS

Bemanning, rekruttering og jobbannonsering rettet mot svenske arbeidssøkere

Språk: svensk


Workshop Bemanning AS

Bemanningsspesialist for bygg- og anleggsbransjen

Språk: norsk


NorskKreditt.no

Sammenlign billån